Dreams can come true

Graag willen we jullie even meenemen in onze droom die langzaamaan werkelijkheid aan het worden is DJ Doggy Diamonds.

Ruim 2,5 jaar geleden hebben we voor de eerste keer gesproken over het starten van een eigen webshop.

Op dat moment hadden we 2 hondjes Sam van 11 jaar & Pippa een puppy van 5 maanden oud. Kort daarvoor kwam Dominique door omstandigheden ziek thuis te zitten.

Toevallig zag ze een advertentie voorbijkomen met een nestje Blue en Tan Jack Russel puppy’s. Dit is een kleur die redelijk uniek is bij Jack Russels en beide waren we op slag verliefd. Met de gedachten aan Pippa die straks alleen zou zijn als Sam wegviel door de kwaadaardige tumor zijn we gaan kijken. Natuurlijk waren we meteen verkocht, Goldy een Lavendel Jack Russel puppy ging met ons mee naar huis.

Thuis aankomende hadden we natuurlijk van alles weer nodig. We zijn gaan zoeken alleen moesten we het overal vandaan halen. Niet altijd konden we vinden wat we zochten.

Daarop zei Bart eigenlijk meteen is dat niet iets voor jou. Tegelijkertijd kwamen we beide tot de conclusie dat dat nu niet ging lukken.

Hadden deze gedachten ook redelijk snel in de koelkast gezet omdat er andere dingen waren waar we eerst onze tijd en energie in moesten steken.

Dat is namelijk het moment dat Bart Bekelaar Bouw & Montage is gestart. Na jaren twijfelen heeft hij de stap durven nemen om voor zichzelf te beginnen.

Sam verloor kort daarna helaas de strijd. Ons hele gezin miste haar zelfs Pippa & Goldy waren ervan ontdaan. Gelukkig kwam enige tijd daarna Chloë een Dwerg Keesje die een stabiel en blijvend thuis verdiende dit wilde wij haar heel graag bieden.

Ook deze keer hadden we weer verschillende artikelen nodig voor o.a. de verzorging van Chloë’s prachtige vacht. Waar gaan we deze vinden, met goede uitleg en waar ze ervaring hebben met hun eigen producten.

Had ik dit maar jaren eerder gedaan waren zijn gedachten na 1 jaar Bekelaar Bouw & Montage. Dit was ook de reden dat het plan van de Honden Webshop/Winkel weer boven tafel kwam.

Nu maar gewoon doen hebben we samen besloten. Ondanks dat Dominique enorm met haar gezondheid zit.

Gaat Bart dit doen. Hopelijk geeft het haar energie en kracht om van de zijlijn mee te kijken hoe hij haar Droom werkelijkheid laat worden.

Advies na ervaring. Ons Testpanel bestaat inmiddels uit 4 prachtige ervaren medewerkers

Jack Russels Pippa & Goldy & DwergKeesjes Chloë & Silver.

Mooie, Luxe, Custom Made artikelen speciaal voor de Modebewuste Honden en hun Baasjes!

DJ Doggy Diamonds

Somethings just fill your heart without trying

Musthaves

Voor de Mode Bewuste Hond